Δημήτρης Θεοδωρόπουλος

"Εξαιρετικός χώρος, φιλικός σαν να είσαι στο σαλόνι σου! Χαμογελαστές βοηθοί, πάντα όλα στην ώρα τους! Και το κυριότερο: οδοντίατρος που σε προσέχει και ξέρει καλά τη δουλειά της. Πάω πια στον οδοντίατρο με χαρά."

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΥΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ,13

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΣΠΑΣΑ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ!!

Christine

A Los Angeles resident, in Athens the last three months on business(film pre-production0at long last decided to fix my teeth-which were gaped big-time, say a cross between Madonna's and William Dafoe's, and I would definitely lean on the second picture rather that the first. Betty came highly recommended and the aftermath of fixing all 22 teeth!!! based on some pictures of Miss Hale Berry, speaks volumes of her truly top-notch work, the practice she runs and her truly courteous assistants. Up to date with all latest techniques, a dentist with a sense of humor,a gentle hand, fast but thorough, not only has she fixed my teeth the ''Berry way'', but before doing so, ensured that there were no loose ends on the teeth themselves prior to putting the veneers. Oh yeah-the price tag of this masterful undertaking...extremely good value and with great after service. If i had to go through the same amount of teeth and comparable work back home I would need to be able to afford Mr Clooney's dentist... Thank you Betty! Christine

Ρόζμαρι

Βρήκα την Μπέττυ μέσω περιοδικού πριν από δύο χρόνια,αλλά λόγω της εργασίας μου στο εξωτερικό τελικά πραγματοποιήσαμε το μικρό θαύμα πριν από ένα μήνα. Έχοντας υποστεί φοβερές ταλαιπωρίες από "συναδέλφους" της, στο άκουσμα πως πρέπει να αφαιρέσουμε την θήκη,χλόμιασα!Τι και αν μου είπε πως θα πάρει μόνο 5 λεπτά και δεν θα πονέσει, έφυγα άρον άρον και της είπα πως πρέπει να προετοιμαστώ μία μέρα. Όντως την επόμενη μέρα, όχι μόνο δεν με πόνεσε αλλά αφαίρεσε την θήκη χωρίς να το καταλάβω μέσα σε 5 δεύτερα!!Η εμπειρίες με το παρελθόν δεν ήταν καν συγκρίσιμες, και έχω πολλές!Στην συνέχεια, δεν δίστασε ποτέ να κάνει αλλαγές στην αντικατάσταση της θήκης μέχρις ότου να είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, ένιωθα πάντα πως το καλύτερο αποτέλεσμα ήταν πάντα η προτεραιότητα της ασχέτου του χρόνου που έπρεπε να δαπανήσει!Πολύ σημαντικό είναι ότι στο οικονομικό θα ψάξει πάντα τρόπο ώστε να έχεις την καλύτερη επιλογή με τον πιο εύκολο τρόπο για σένα και πάνω από όλα θα σε κάνει να αισθανθείς άνετα και χαλαρά συζητώντας οτιδήποτε σε προβληματίζει. Μέσα σε 3 εβδομάδες με έκανε να μην σταματάω να χαμογελώ!Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!Και να προσθέσω και πως τα κορίτσια στο γραφείο είναι εξίσου φοβερά!

ΧΡΗΣΤΟΣ Σ.

Αντιμετώπιζα σοβαρό πρόβλημα λόγω βρυγνού στα μπροστινά δόντια το οποίο εκτός από την αισθητική πλευρά θα εξελίσοταν και σε λειτουργικό πρόβλημα. Απευθύνθηκα στην Κα Κουκοπούλου όπως και σε άλλους συνάδελφους της για το ζήτημα μου, μετά από έρευνα στο ίντερνετ. Τελικά κατέληξα στην Κα Κουκοπούλου γιατί θεώρησα πως με αντιμετώπισε με τον ποιο επαγγελματικό τρόπο από το πρώτο κιόλας ραντεβού. Η ανταπόκριση της άμεση με λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες μου και στις οικονομικές δυνατότητες μου. Ενημέρωση στους προβληματισμούς μου καθόλη την πορεία της θεραπείας. Τελικά το αποτέλεσμα όχι μόνο δικαίωσε την επιλογή μου αλλά είναι και πέραν των προσδοκιών μου. Ευχαριστώ πολύ την Ελισάβετ και την ομάδα της στο ιατρείο.

 

εισαγωγη κριτικησ

  *Όνομα
  *Γράψτε την κριτική σας
  *Security Code:

  Reviews

  Εδώ μπορείτε να μοιραστείτε την εμπειρία που είχατε από την κλινική μας

  24 ΩΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

  Περισσότερα

  ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  Περισσότερα